Сушилка. Сушильный шкаф. Шкаф для сушки. Сушка яблок , чернослива, абрикоса, курута, мяса, рыбы, лекарственных трав и тд. Продается инфракрасный сушильный шкаф . Самый быстрый и эффективный метод сушки. Гарантия 1 год. Есть различные сушилки с разовой загрузкой 15, 30, 60, 80, 160, 800 , 2200 кг и выше. Время сушки нарезанных продуктов 15 - 45 мин. яблоко дольками и крупный чернослив , абрикос 3- 6 часов. Для сравнения традиционная сушка горячим воздухом или на солнце потребуется 0.5-4 недели. На практике шкафы работают 20-30 лет. Инфракрасное излучение выбивает воду из клетки сырья до глубины 2 см за счет чего значительно ускоряется процесс сушки. При этом уничтожаются все вредные микробы, грибки и бактерии. И при сушке до 60 градусов сохраняются все полезные витамины и микроэлементы. Высушенные продукты, ввиду высокого качества легко сертифицируются в странах Европы и СНГ. Цена от 700$ и выше. Тел. .
Инфракызыл кургаткыч сатылат. Гарантия 1 жыл. 30, 60, 80, 160, 800, 2200 кг жана андан көп жүктөө менен варианттар бар. Майдаланган мөмө жемиш кургатуу убактысы 15 - 45 мин. алма кесимдери жана чоң кара өрүк, өрүк 3-6 саат. Салыштыруу үчүн, конвективтик сушилкалар ысык аба же күн кургатуу убакыт 0.5-4 жумага созулат. Иш жүзүндө шкафтар 20-30 жыл иштеп берет. Инфракызыл нурлануу чийки заттын клеткасынан сууну 2 см тереңдикке чыгарат, анын натыйжасында кургатуу процесси бир топ ылдамдайт. Ошол эле учурда бардык зыяндуу микробдор, грибоктор жана бактериялар жок кылынат. Ал эми 60 градуска чейин кургаганда бардык пайдалуу витаминдер жана микроэлементтер сакталат. Кургатылган азыктар жогорку сапаты менен Европада жана КМШда оңой эле сертификацияланат. Баасы 700$ жана андан жогору . Тел